Kullanıcı :
Şifre :
Kullanım Şartları


www.markaturk.com.tr ("Web Sitesi") sitesine eriştiğinizde aşağıdaki hüküm ve koşulları okumuş, anlamış ve bağlı kalacağınızı kabul ve beyan etmiş olmaktasınız.

1- Aksi belirtilmediği sürece site içerisinde yer alan yazılı ve görsel materyallerin telif hakkı Markatürk`e aittir. Markatürk lisanslı sattığı ürünlerin görselleri, logo ve ünvanları ilgili şirketlerin tescili altındadır. Bu materyallerin yeniden dağıtımı, kopyalanması ancak ilgili şirketin iznine bağlıdır.

2- Web sitesinden yararlanma sorumluluğu kullanıcıya aittir. Web sitesi içerisinde yer alan bilgiler genel teamüller doğrultusunda oluşturulmuştur. Web sitesinde yer alan bilgilerle kullanıcının yapacağı işlemler sonucunda uğrayacağı zararlardan dolayı Markatürk sorumlu kabul edilemez.

3- Üçüncü bir siteye Markatürk tarafından verilen veya başka sitelerde yer alan Markatürk bağlantılarının güvenliğini Markatürk kabul etmez. Bu sitelere erişimde kullanıcının uğrayacağı zarar ve ziyandan dolay Markatürk sorumlu tutulamaz.

4- Yayınlanan içeriğin kesintiye uğramasından, gecikmesinden veya hatalı olmasından dolayı Markatürk hiçbir şekilde sorumlu değildir.

5- Markatürk yukarıda yer alan bu maddeleri haber verme zorunluluğu olmadan değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir.


Etiketler: Kullanım Şartları ,


Şirketinizin e-ticareti kullanma düşüncesi




   
Anket Sonuçları


Faydalı Linkler
Marka Haberleri
Marka Hikayeleri
Parlak Fikirler
Makaleler


Markatürk gelişmelerinden haberdar olmak için ebültene üye olabilirsiniz.
Ad-Soyad :
Eposta :
 
Son Güncelleme: 25 Haziran 2011

Site içerisinde yer alan görsel ve yazılı materyal
Markatürk'e aittir. Her hakkı saklıdır. 2011 ©
Gizlilik ve Kullanım Şartları
O2Grup İştirakidir.